Business cases

Bij VoetbalFissa proberen we zo veel mogelijk organisatoren van Attracties en Evenementen te voorzien. Daarom zijn we er trots op om samen aan dit doel te werken met partners die onze passie voor Voetbal en Sport met ons delen.
Logo van Ajax Camps & Clinics in samenwerking met VoetbalFissa

Ajax Camps & Clinics

Bij AFC Ajax weten ze als geen ander hoe ze talenten helpen om het allerbeste uit henzelf te halen. Als je de ambitie hebt om jezelf te ontwikkelen, krijg je ook deze kans om dit te laten zien. Tijdens de Ajax Clinic kan je dit laten zien tijdens verschillende trainingsvormen, welke in het teken staan van de Cruijff Kwaliteit. Ajax Camp & Clinics huurt VoetbalFissa in voor het verzorgen van de trainingen.

Ga naar Ajax Camps & Clinics
Client heeft een mooie dag bij sportactiviteit

Complexe doelgroepen

Wij hebben voor verschillende organisaties mooie evenementen en activiteiten mogen organiseren. Zo hebben wij ervaring met het les en leidinggeven aan Oekraïense kinderen in het onderwijs en kinderen en volwassenen met een meervoudige beperking, Daarnaast komen wij op alle mogelijke plekken, zoals in de jeugdgevangenissen (RJJI en DJI) en bij AZC's.

Logo van de gemeente Nijmegen in samenwerking met VoetbalFissa

Gemeente Nijmegen

In samenwerking met de Gemeente Nijmegen hebben wij meerdere projecten gedraaid. Met deze samenwerking is tijdens de coronapandemie de Nijmeegse Zomersport ontstaan. Met Zomersport komen kinderen uit de gemeente op een laagdrempelige manier in contact met sportaanbieders.

Ook interesse? Laat het ons weten!