VoetbalFissa

Maakt jouw Evenement!

Geen evenement is voor ons te gek; "samen maken we het mooier" is ons motto. Met onze attracties en deskundigheid maken wij het verschil tussen reguliere evenementen, en evenementen met een hoge belevingswaarde. Wij leveren de mooiste attracties, of verzorgen de volledige organisatie van jouw evenement. VoetbalFissa maakt jouw evenement!

Rens Geusens maakt Toernooiplanning bij Voetbalvereniging

Het ontstaan

Het organiseren van een evenement kan een flinke kluif zijn; last-minute afmeldingen, weinig budget en tijdrovend. Deze factoren maken het organiseren van evenementen minder aantrekkelijk. VoetbalFissa wil hier een verbeterslag in maken, dit willen wij bereiken door transparant te zijn in het kostenplaatje, te ontzorgen, en bovenal te inspireren. Kom je spellen te kort, of mis je inspiratie? Bel ons op! VoetbalFissa is geschikt voor alle doelgroepen en budgetten.

Cliënten van zorginstelling hebben plezier bij sportactiviteit

Missie

VoetbalFissa wil van betekenis zijn voor alle enthousiaste regelaars om ons heen; bij verenigingen, organisaties en bedrijven. Wij streven ernaar de leukste, sportiefste en meest inspirerende evenementen van Nederland te voorzien van onze touch.

Lees meer over onze Missie
VoetbalFissa werkt samen met Voetbalschool ZPORTZ

VoetbalFissa x ZPORTZ

Wij werken samen met Voetbalschool ZPORTZ. Deze voetbalschool is een van de oudste voetbalscholen van Nederland. ZPORTZ staat bekend om authenticiteit, kwaliteit en vernieuwing. Met deze samenwerking blijven wij onszelf ontwikkelen door met getalenteerde spelers in een inspirerende omgeving te werken.

Bezoek www.ZPORTZ.nl

Neem contact op: