Diensten

Wij staan voor kwaliteit, plezier en kennis.

Kinderen spelen met Big Balls (grote ballen) bij BSO activiteit

Sportdag / clinics

Zin in een vette sportdag? Check het: VoetbalFissa regelt sportdagen voor kids bij kinderdagverblijven en basisscholen. We hebben springkussens, beweegbanen, en zelfs van die wipe-out dingen. Als jij iets in gedachten hebt, regelen wij het.

Wil je een onvergetelijke dag zonder dat je zelf moeite hoeft te doen? Laat van je horen en we bespreken alle mogelijkheden!

Neem contact op!

Kinderopvang (BSO)

VoetbalFissa biedt op incidentele & structurele basis sportlessen aan in de kinderopvang. Wij hebben dankzij alle evenementen en clinics onwijs veel ervaring in werken en sporten met kinderen.

Meer informatie
Kinderen spelen tijdens Koningsdag op verhuur attractie

Buurtsport

Heb jij tijdelijk behoefte aan een buurtsportcoach of clubkadercoach? VoetbalFissa kan trainersbegeleiding ontwikkelen, opzetten en uitvoeren (bij verenigingen) in de gemeente. Wij helpen de clubs bij het realiseren en uitvoeren van sporttechnisch beleid. Daarnaast verzorgen wij ook de organisatie, uitvoering en evaluatie van sporten beweegactiviteiten met als doel het bevorderen van een gezondere leefstijl en het versterken van de sportverenigingen in de gemeente. Dit kan voor zowel jeugd, jongeren als senioren zijn.

Neem contact op!
Rens Geusens (trainer) geeft uitleg over tactiek als Stand-in Trainer.

Stand-in trainer

Behoefte aan een vakkundige voetbaltrainer door afwezigheid? Met mijn brede ervaring bij spelers van elke leeftijd, pas ik mij (Rens) snel aan in elke omgeving. Een competente coach overstijgt veldtactieken. Passie, individuele aandacht, duidelijke communicatie, tactisch inzicht, leiderschap en teamcohesie zijn cruciaal. Mijn enthousiasme en aanpassingsvermogen maken mij ideaal als stand-in trainer.

Neem contact op!

Neem contact op: