Zorgsector

Ervaar inclusieve feestvreugde met VoetbalFissa! Onze op maat gemaakte feestactiviteiten voor mensen met beperkingen in de zorgsector brengen plezier en verbinding. Ontdek nu ons aanbod voor onvergetelijke evenementen! 🎉

Sportactiviteiten voor onderwijs en BSO

🌟 Speciale feestvreugde voor iedereen:
VoetbalFissa is er om onvergetelijke momenten te creëren, speciaal voor mensen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen in de zorgsector. Onze evenementen zijn zorgvuldig aangepast, met aandacht voor toegankelijkheid en veiligheid, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten!

🤹‍♀️ Plezier en Toegankelijkheid:
Onze activiteiten zijn volledig toegankelijk en overzichtelijk, met ondersteuning waar nodig. Dit betekent dat deelnemers én hun zorgverleners samen kunnen genieten van elk moment.

🏃‍♀️ Uitdaging op Maat:
We ontwikkelen activiteiten die rekening houden met verschillende niveaus en behoeften, zodat alle deelnemers plezier kunnen beleven en worden gestimuleerd, ongeacht hun beperking. Beweging wordt een bron van vreugde voor iedereen!

🎯 Samen Spelen en Verbinding:
Sport en spel bevorderen niet alleen plezier, maar ook sociale interactie en het versterken van relaties. Laat deelnemers op een nieuwe manier contact maken, vriendschappen sluiten en onvergetelijke herinneringen opbouwen!

🎈 Activiteiten op Maat:
Onze spellen en activiteiten worden zorgvuldig aangepast aan de specifieke behoeften en interesses van deelnemers met beperkingen. Of je nu kiest voor aangepaste spellen, rustigere activiteiten of spannende uitdagingen, we zorgen ervoor dat het feest perfect is voor elk individu!

🎉 Maak van elke speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring! 🎉
VoetbalFissa staat klaar om evenementen in de zorgsector te transformeren tot bruisende feesten vol stralende gezichten. Laat iedereen genieten, nieuwe connecties maken en samen herinneringen creëren die voor altijd bijblijven.

Van klein tot groot

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Onze evenementen voor de zorgsector zijn geschikt voor kleine groepen tot complete inrichtingen.

Neem vandaag nog contact op met VoetbalFissa en ontdek hoe we samen een onvergetelijke sportdag kunnen creëren voor jouw cliënten. Laat ze bewegen, lachen en groeien met VoetbalFissa!

Aanvraag indienen:

  • Losse attracties huren?

    VoetbalFissa verzorgt naast het organiseren van evenementen en activiteiten ook losse verhuur van attracties, in totaal hebben wij 12 attracties die wij verhuren.

    Bekijk alle attracties