Voetbalvereniging / BVO

Op zoek naar een uniek evenement voor je voetbalvereniging of BVO? Ontdek VoetbalFissa's op maat gemaakte sportieve activiteiten voor een onvergetelijke dag! 🤹‍♀️🎈
  • Gratis voetbaldag bij jouw Vereniging

    Geniet van kosteloze voetbaldagen georganiseerd door VoetbalFissa bij jouw vereniging. Wij betalen de veldhuur en regelen de inschrijvingen. Kinderen kunnen hun voetbaltalent tonen, nieuwe vrienden maken en beleven een geweldige dag. Versterk de banden binnen de gemeenschap en laat jouw vereniging schitteren met dit fantastische evenement. Een dag vol spel, plezier en voetbalvreugde, zonder financiële zorgen voor jouw vereniging.

    Meer informatie 

Sportactiviteiten voor verenigingen en BVO's:

Wij kunnen alles organiseren voor elk type vereniging of BVO en voor ieder budget. Onderstaand enkele activiteiten die wij organiseren. Heb jij een ander idee? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor VoetbalFissa?

🌟 Veiligheid en Professionaliteit: Veiligheid staat altijd voorop. We leveren professioneel georganiseerde activiteiten met topkwaliteit materialen, strikte veiligheidsmaatregelen en een ervaren team. Laat deelnemers zorgeloos genieten!

🤹‍♀️ Vermaak en Overzicht: Met duidelijke bewegwijzering en deskundige begeleiding door ons team, kunnen zowel deelnemers als toeschouwers zich ontspannen en genieten van het evenement. Alles verloopt soepel en overzichtelijk.

🏃‍♂️ Maatwerk voor Iedereen: Onze activiteiten zijn ontworpen om aan te sluiten bij diverse doelgroepen, van jeugdspelers tot vrijwilligers en fans. Zo bieden we iedereen een uitdaging en plezier, op maat gemaakt.

🎯 Vooruitgang en Samenwerking: We passen onze activiteiten aan aan de behoeften van jouw club. Of het nu gaat om teambuilding, vaardigheden verbeteren of fanbetrokkenheid vergroten, we staan klaar om jouw doelen te realiseren.

🎉 Feestelijke Beleving: Onze activiteiten worden afgestemd op de voetbalwereld en laten deelnemers de passie en opwinding van het spel voelen. We maken het feestelijk, boeiend en afgestemd op jouw clubidentiteit.

Ontdek de VoetbalFissa Beleving!

VoetbalFissa is dé partner om jouw voetbalvereniging of professionele voetbalclub te verrijken. Geef je leden, jeugdspelers, vrijwilligers en fans de kans om samen te komen, te groeien en te vieren in een sfeer van sportieve verbondenheid.

Van klein tot groot

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Onze evenementen zijn geschikt van kleine groepen tot complete verenigingen.

Neem vandaag nog contact op met VoetbalFissa en ontdek hoe we samen een onvergetelijke dag kunnen creëren voor jouw kinderen. Laat ze bewegen, lachen en groeien met VoetbalFissa!

Aanvraag indienen: