Leisure en Campings

🌟 Beleef onvergetelijke avonturen op onze camping! Bij VoetbalFissa staat plezier centraal. We organiseren zorgvuldig activiteiten met de beste materialen, duidelijke regels en veilige zones, zodat ieder individu vol vertrouwen kan genieten!

Sportactiviteiten voor onderwijs en BSO

Op zoek naar de ultieme manier om de energie van kinderen te laten exploderen en ze een dag vol avontuur te bezorgen? Stop met zoeken, want VoetbalFissa staat klaar om jullie school of kinderdagverblijf te veranderen in een speelparadijs vol lachende gezichten en onvergetelijke momenten!

🤹‍♀️ Plezier en Gemak:
Dankzij heldere bewegwijzering en begeleiding verloopt de dag soepel, zodat recreanten samen van elke seconde kunnen genieten.

🏃‍♀️ Uitdaging voor Iedereen:
Onze activiteiten zijn ontworpen voor alle leeftijden en niveaus, zodat elke recreant kan deelnemen en plezier kan beleven. Beweging wordt een bron van vreugde voor iedereen!

🎯 Samenwerking:
Teamsport bevordert niet alleen plezier, maar ook samenwerking en het versterken van de sociale cohesie. Leer elkaar op een andere manier kennen en bouw blijvende herinneringen op!

🎈 Beleving op Maat:
Onze spellen en activiteiten zijn afgestemd op jong en oud. Of je nu kiest voor een ontspannen boarding toernooi, recreatief voetbaldarts of een spannend toernooi, alles is mogelijk voor jullie dag!

🌞 Maak van jullie leisure of camping een onvergetelijk avontuur! 🌞

VoetbalFissa staat klaar om jullie dag te veranderen in een bruisend evenement. Laat de mensen hun energie kwijtraken, elkaar op een andere manier leren kennen en samen herinneringen creëren die generaties lang meegaan.

Onze attracties:

Opblaasbare attracties

Wij hebben de volgende opblaasbare attracties:

 • Boarding Voetbalveld
 • Panna-voetbalveld
 • Levend Voetbal
 • Speed Soccer

Laag intensief

Wij hebben de volgende laag intensieve attracties:

 • Big Balls
 • Snelheidsmeter
 • Gatendoek
 • VoetbalDarts

Non-voetbal

Lasergame
Archery Tag
Voetbal Pop
Voetbal Springkussen

Van klein tot groot

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Onze evenementen in voor leisure en camping zijn geschikt van kleine tot en met grote groepen.

Neem vandaag nog contact op met VoetbalFissa en ontdek hoe we samen een onvergetelijke sportdag kunnen creëren voor jouw kinderen. Laat ze bewegen, lachen en groeien met VoetbalFissa!

Aanvraag indienen:

 • Losse attracties huren?

  VoetbalFissa verzorgt naast het organiseren van evenementen en activiteiten ook losse verhuur van attracties, in totaal hebben wij 12 attracties die wij verhuren.

  Bekijk alle attracties