Voetbaldag bij jouw vereniging!

Op zoek naar de ultieme manier om de kinderen bij jouw vereniging een dag vol plezier te bezorgen? VoetbalFissa organiseert de gaafste voetbalactiviteit in tijden voor jouw vereniging. Wij zijn in staat om jouw voetbalvereniging te transformeren in een echt voetbalparadijs voor kinderen vanaf de mini's t/m de O15 jeugd, waar lachende gezichten en onvergetelijke momenten centraal staan!

En het beste van alles? Het kost je vereniging niets om onze voetbaldag op jullie locatie te laten plaatsvinden. Wij nemen de eventuele veldhuur voor onze rekening en werken samen met de vereniging om de promotie en inschrijvingen te regelen. De kinderen zullen er dol op zijn, en dit evenement zal een prachtig visitekaartje vormen voor jullie vereniging.

Een voetbaldag met VoetbalFissa = Minimale inspanning voor je vereniging & Maximaal plezier voor jullie leden.

Schrijf jouw vereniging in via het onderstaande formulier of neem telefonisch contact op, en mogelijk komen wij binnenkort langs voor het gaafste voetbalfeest van Nederland!

Ons zes stappenplan voor een geweldige voetbaldag:

Hoe werkt het?

Wat houdt een VoetbalFissa voetbaldag in?

Een VoetbalFissa voetbaldag is een dag vol voetbalplezier en activiteiten voor kinderen, georganiseerd in samenwerking met jouw vereniging. Het biedt een kans voor kinderen om hun voetbaltalent te tonen, nieuwe vrienden te maken en plezier te hebben met gelijkgestemde leeftijdsgenoten. VoetbalFissa beschikt over de mooiste voetbalattracties en spellen, plezier gegarandeerd!

Hoe werkt de samenwerking met VoetbalFissa?

VoetbalFissa zorgt voor de organisatie van de voetbaldag op jullie accommodatie. Samen met jouw vereniging verzorgen we de communicatie om de echte voetballiefhebbers te bereiken. Wij regelen de inschrijvingen en eventuele veldhuur (gemeente). Jouw vereniging hoeft zich geen zorgen te maken over de logistiek of financiële aspecten. De kinderen uit jouw omgeving schrijven zich individueel in voor de voetbaldag.

Wij hebben al een voetbalschool, is dat erg?

Nee! Wij zijn geen voetbalschool. VoetbalFissa organiseert de gaafste fun activiteiten voor alle type voetballers. Onze evenementen 'bijten' niet met andere voetbalscholen.

Moet onze vereniging vrijwilligers regelen voor de VoetbalFissa voetbaldag?

Nee. Vrijwilligers zijn van harte welkom, en het is het vermelden waard dat jongeren van 14-17 jaar het juist erg leuk vinden om te helpen bij de VoetbalFissa voetbaldag. Hoewel het niet verplicht is, verwelkomen we de betrokkenheid van vrijwilligers van jouw vereniging. Hun deelname kan een extra dimensie toevoegen aan de dag en de interactie tussen deelnemers en lokale verenigingsleden versterken; en wellicht heb je een paar nieuwe trainers voor jouw vereniging.

Het zou fijn zijn als er iemand van de vereniging beschikbaar/aanwezig is voor eventuele problemen met stroom/stoppenkast.

Moet onze vereniging financieel bijdragen aan de voetbaldag?

Nee, er zijn geen financiële verplichtingen voor jouw vereniging. VoetbalFissa draagt de kosten voor de eventuele veldhuur en organisatie van de voetbaldag.

Welke leeftijdsgroepen zijn welkom op de voetbaldag?

VoetbalFissa organiseert voetbaldagen voor diverse leeftijdsgroepen, doorgaans voor kinderen tussen 6 en 14 jaar van alle niveaus. Neem contact met ons op voor specifieke details over de leeftijdsgroepen

Moeten kinderen lid zijn van onze vereniging om deel te nemen?

Nee, de voetbaldag staat open voor alle kinderen, ongeacht of ze lid zijn van jullie vereniging. Het is een geweldige kans om nieuwe gezichten te verwelkomen en de betrokkenheid bij jullie vereniging te vergroten.

Kunnen we als vereniging onze input leveren voor de voetbaldag?

Absoluut! We moedigen verenigingen aan om mee te denken en suggesties te doen voor de invulling van de voetbaldag. Samenwerking zorgt ervoor dat de dag aansluit bij de waarden en behoeften van jullie vereniging.

Voorbeeld:
Een sponsor van de vereniging kan de voetbaldag ondersteunen waarbij de sponsor de naam van de voetbaldag draagt (bv: ''Bakkerij Janssen's Voetbaldag"). De sponsor kan online en offline promotie realiseren met sponsoruitingen wat goodwill creëert in de omgeving.

Hoe kunnen we als vereniging een VoetbalFissa voetbaldag aanvragen?

Neem eenvoudig contact op met VoetbalFissa via de aangegeven
contactgegevens, of bel direct. We staan klaar om jullie vragen te beantwoorden en verdere stappen te bespreken om een onvergetelijke voetbaldag te organiseren.

Is er een minimum aantal deelnemers om de VoetbalFissa voetbaldag mogelijk te maken?

Om de VoetbalFissa voetbaldag optimaal te kunnen organiseren en ervoor te zorgen dat alle kinderen een geweldige ervaring hebben, streven we meestal naar een minimum aantal van 20 deelnemers. Dit aantal zorgt voor een dynamische en levendige sfeer op de dag. We begrijpen echter dat er situaties kunnen zijn waarin het aantal deelnemers iets lager ligt. Samen met de vereniging zetten we de communicatie uit naar de desbetreffende leden zodat zij zich individueel kunnen inschrijven.

Moeten deelnemers hun eigen lunch meenemen voor de VoetbalFissa voetbaldag?

Ja, doorgaans worden deelnemers verzocht om hun eigen lunch mee te nemen voor de VoetbalFissa voetbaldag.

Als jouw vereniging de maaltijden voor de deelnemers wil verzorgen, staan we open voor deze optie. Dit kan een geweldige toevoeging zijn aan de voetbaldagervaring en zorgen voor extra gemak voor de deelnemers en hun ouders.

Het is mogelijk dat sponsors bijdragen aan de kosten van de maaltijden voor deelnemers. Dit kan een geweldige manier zijn om lokale betrokkenheid te tonen en de voetbaldag nog specialer te maken. We moedigen verenigingen aan om met ons te bespreken hoe dit kan worden geregeld.

Wat zijn de inschrijfkosten voor deelnemers aan de VoetbalFissa voetbaldag?

De inschrijfkosten voor deelnemers aan de VoetbalFissa voetbaldag bedragen doorgaans rond de €25. Deze kosten omvatten deelname aan alle voetbalactiviteiten, begeleiding door ons ervaren team en de kans om nieuwe vrienden te maken en plezier te hebben.

Wil je de activiteiten gratis voor jouw leden? Dat kan ook. De voetbaldag kan (deels) afgekocht worden door een sponsor.

Hoeveel ruimte/materialen hebben jullie nodig?

Afhankelijk van het aantal deelnemers hebben wij één half tot een heel voetbalveld nodig. Meestal hebben wij voldoende ruimte aan één half voetbalveld. Daarnaast zou het prettig zijn als er twee tot drie kleedkamers beschikbaar zijn. De kleedkamers maken wij na afloop weer netjes.

De kantine is niet nodig, behalve als de vereniging hier iets mee wil doen; bijvoorbeeld gezamenlijke lunch.

Tijdens de voetbaldag willen wij graag gebruik maken van de goaltjes rondom het veld.

De voetbaldag is normaliter van 09:30 uur tot 13:00 uur. In overeenstemming met de vereniging kunnen de tijden aangepast worden.

Van klein tot groot

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Onze evenementen zijn geschikt voor kleine en grote verenigingen. Neem vandaag nog contact op met VoetbalFissa en ontdek hoe we samen een onvergetelijke sportdag kunnen creëren voor jullie leden.

  • Wil je de attracties huren?

    Bij VoetbalFissa kun je ook losse attracties en spellen huren. Ideaal bij een voetbalkamp, jeugddag of om de binding met het eerste elftal te vergroten.

    Bekijk de attracties 

Google Reviews