Veelgestelde vragen / FAQ

Lees hier de antwoorden op de 16 meest gestelde vragen over het huren van Attracties en het organiseren van Evenementen door VoetbalFissa!

Algemeen:

Wettelijke instructies luchtkussens

Nieuwe wettelijke regels van de overheid verplichten
om ons als verhuurder alle springkussens en luchtkussens te voorzien van een handleiding en instructievideo. De huurder dient deze instructies te bekijken en toe te passen. Mocht je vragen hebben over deze instructies dan kunt u natuurlijk contact met
ons opnemen en nemen wij ze graag je door.

Waarom is de prijs voor VoetbalFissa begeleiders zo laag?

Wij streven ernaar om jouw evenement geweldig te maken en stellen de prijs van begeiders niet te hoog, om daarmee alle evenementen te kunnen voorzien van (meerdere) begeleiders, allen in het bezit van uitgebreide ervaring en expertise.

Wanneer worden de gehuurde attracties bezorgd/opgehaald?

Het exacte tijdstip van bezorgen/ophalen wordt te allen tijde in overleg met de huurder overeengekomen.

Wanneer moeten de gehuurde attracties opgehaald/teruggebracht worden?

Dat gebeurt in overleg; onderstaand een weergave hoe het normaliter gaat:

De gehuurde attracties kunnen op de huurdag worden afgehaald tussen 08:00 en 10:00. Indien de attractie de dag ervoor niet is verhuurd, kan de attractie de
dag ervoor worden opgehaald tussen 17:30 en 20:00.

De gehuurde attracties dienen op de huurdag geretourneerd te worden, dit doen wij in afspraak met jou. Indien de attracties de dag erna niet zijn verhuurd mogen de attracties de dag erna worden geretourneerd tussen 08:00 en 10:00 uur.

Kan ik korting krijgen op de verhuurprijzen?

Jazeker! Wij moedigen het organiseren van meerdaagse evenementen aan, daarom geven wij onderstaande korting:

 • 2e dag 25% korting op de dagprijs
 • 3e dag 50% korting op de dagprijs
 • 4e dag 60% korting op de dagprijs
 • 5e dag 70% korting op de dagprijs

Kortingen zijn niet van toepassing op Personeel- en Transportkosten.

De kortingen worden automatisch berekend als je bij attracties huren het aantal dagen selecteerd.

Moet ik meteen betalen?

Nee, aangezien evenementen vaak georganiseerd worden door vrijwilligers of commissies en werkgroepen bieden wij meerdere opties aan:

 • Offerte aanvragen (kosteloos)
 • Betaal online (iDEAL, etc)
 • Betaal contant (op jouw evenement)
 • Factuur opmaken

Is toezicht verplicht tijdens het gebruik van de attracties?

Ja! Toezicht is op alle gehuurde opblaasbare attracties verplicht. De toezichthouders dienen minimaal 18 jaar te zijn. De toezichthouders kunnen ook ingezet worden als trainer/begeleider.

Wat moet een toezichthouder doen?

 1. De handleiding lezen, zodat deze de werking en plaatsing kussen kan controleren, deze word geleverd door VoetbalFissa.
 2. Dat de begeleider/toezichthouder de deelnemers veilig kan begeleiden.
 3. Controleer op hardheid van het kussen en luchtpomp.
 4. Controleer het kussen ieder 1/2 uur aan binnenzijde op schade.
 5. Zorg voor goede sfeer en bij pest-gedrag onmiddelijk ingrijpen.
 6. Als begeleider, niet des-geïnteresseerd en hangend op kussen liggen.
 7. Herkenbare kleding dragen zodat je ook zichtbaar bent als
  verantwoordelijke.
 8. Het luchtkussen in opgeblazen toestaat altijd voorzien van begeleiding, bij plas/ pauze dient er vervanging geregeld te worden.

Is verankeren van attracties verplicht?

Ja, bij attracties hoger dan 2 meter waar deelnemers in/op kunnen. Van onze attracties is dat enkel het Voetbal Springkussen. De overige attracties hoeven niet perse verankerd te worden. Bij harde wind is het wel beter om dit te doen.

Aan de zijkanten van de opblaasbare attracties zitten oogjes met daaraan een touw. Dit touw kan bevestigd worden aan een hekwerk, gewichtszak of een zwaar blok van rubber. Het gebruik van harde materialen als betonblokken raden wij af i.v.m de veiligheid.

Moeten de Attracties droog opgevouwen worden?

Als het kan wel. Dus zie je een bui aankomen aan het einde van je evenement; probeer de attractie zoveel mogelijk op te vouwen volgens de meegeleverde instructies.

Evenementen:

Wat maakt evenementen door VoetbalFissa uniek?

VoetbalFissa heeft de mooiste attracties in eigen beheer, dat scheelt in kosten voor de organisator. Met deze materialen en een brede kennis en expertise in sportevenementen maken wij samen met jou een uniek evenement!

Hoe kan ik een evenement boeken bij VoetbalFissa?

VoetbalFissa heeft veelvoorkomende evenementen gebundeld, voor inspiratie omtrent evenementen: kijk eens op Fissa's en Evenementen.

Wil je een evenement op maat?
Neem contact met ons op via +31630614321 of info@VoetbalFissa.nl. Je kunt ook gebruik maken van het Evenementenformulier.

Kan het evenement plaatsvinden op een locatie van VoetbalFissa?

Wij hebben zelf (nog) geen geschikte locatie voor het faciliteren van grote evenementen. VoetbalFissa kan wel op zoek gaan naar een geschikte locatie! We hebben al veel evenementenlocaties, sportparken en gymzalen bezocht in Nederland, dus wij zijn bekent met de mooiste locaties voor jouw evenement.

Wat kost een evenement op maat?

Ieder evenement is anders. Daarom is het voor ons niet mogelijk een algemene prijsindicatie te geven en vragen wij je om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Moeten er speciale vergunningen aangevraagd worden?

Nee. Wij zorgen voor alle wettelijke benodigdheden voor onze activiteiten en attracties.

Organiseren jullie alleen zakelijke evenementen, of ook particuliere evenementen?

VoetbalFissa is een evenementenbureau en werkt voor zowel zakelijke als voor particuliere klanten. Het uitgangspunt van al onze producties is samewerking, het verschil in deze verschillende klanten zit voornamelijk in de uitvoer en doelgroep. Een particuliere klanten nodigt doorgaans vrienden en familie uit op hun event. Op een zakelijk event zijn vaak medewerkers, klanten en prospects de doelgroep.

Overig:

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 1. Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevens controle.
 2. Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
 3. Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Jouw vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op!