Fissa's en Evenementen

Op zoek naar een onvergetelijke Fissa (feest) of Evenement? Ontdek VoetbalFissa's aangepaste activiteiten en evenementen op maat voor een buitengewone ervaring. Onze activiteiten zijn geschikt voor alle branches.
Voetbalattractie VoetbalDarts

Bedrijfsfeest

Betrek je team in een dag vol plezier en samenwerking! VoetbalFissa maakt je bedrijfsfeest onvergetelijk. Ontdek nu meer.

Ga naar Bedrijfsfeest
Activiteit voor Pupillen en Junioren Voetbal

Familiedag

Creëer blijvende herinneringen met je dierbaren. Onze activiteiten voor familiedagen zijn de perfecte mix van plezier en samenzijn.

Ga naar Familiedag
Kinderen spelen met Big Balls (grote ballen) bij BSO activiteit

Onderwijs / BSO

Op zoek naar de ultieme manier om de energie van kinderen te laten exploderen en ze een dag vol avontuur te bezorgen? Stop met zoeken, want VoetbalFissa staat klaar om jullie school of kinderdagverblijf te veranderen in een speelparadijs vol lachende gezichten en onvergetelijke momenten!

Ga naar Onderwijs / BSO
Voetballers op Pannaveld huren

Leisure en Campings

Maak je recreatiegebied tot een speelparadijs! VoetbalFissa brengt levendige activiteiten naar Leisure en Campings. Ontdek hoe!

Ga naar Leisure en Campings
Team-Building activiteit bij VoetbalFissa

Team-builing

Versterk je team met sportieve team-building door VoetbalFissa. Laat plezier en samenwerking samenkomen. Meer info op onze website!

Ga naar Team-Building
Verjaardagfeest kind een feestelijk plezier

Verjaardagsfeest

Vier de verjaardag van jouw kind met stijl! Van sportieve uitdagingen tot feestelijk plezier, wij maken verjaardagen onvergetelijk. Ontdek meer!

Ga naar Verjaardagsfeest
Evenement voor Voetbalvereniging

Voetbalvereniging / BVO

Laat je club schitteren met het voetbalkamp, jeugddag, bij wedstrijden van het eerste elftal of organiseer een gratis voetbaldag.

Ga naar Voetbalvereniging / BVO
Rolstoelsporten: Cliënten van zorginstelling met lichamelijke beperking hebben plezier

Zorgsector

Breng vreugde naar de zorg. VoetbalFissa biedt aangepaste activiteiten voor een glimlach op ieders gezicht. Meer informatie op onze website!

Ga naar Zorgsector
VoetbalFissa organiseert Voetbaldagen voor kinderen

VoetbalFissa Evenementen

Ontdek de voetbalpassie met VoetbalFissa's eigen evenementen. Samen spelen, leren en genieten. Bekijk de planning, of organiseer een VoetbalFissa evenement gratis voor jouw vereniging.

Ga naar VoetbalFissa Evenementen
Voetbalfeest Evenement

Evenement op maat

Op maat gemaakt voor jouw visie. VoetbalFissa maakt elk evenement uniek en onvergetelijk. Contacteer ons voor details!

Ga naar Evenement op Maat